Misunner du meg

Jeg fant et innlegg på Facebook i dag som traff meg rett i hjerterota. Det fikk meg til å tenke på meg selv og min dag, og savnet med det å ikke ha en jobb. Et nettverk, eller samhold. Det å ha noe å gå til…. plan for dagen, uka… ja livet….
Hvor ensom en kan bli av å ha alle dagene hjemme, men hvor godt det er å ha Mac’n til å holde kontakten med omverden. Finne ut av at en ikke bare må fokusere på det negative…. men tenke på alt en klarer å får til tross alt….

Dette er Heidi Heståsen sin historie……

«Jeg misunner deg som bare jobber få dager i uka» . «så heldig du er som har fri og kan bruke dagen din slik du vil-og sove lenge om morgenen»

Misunner du meg også smertene mine?

Synes du jeg er heldig som må trekke meg tilbake fra arbeidslivet fordi kroppen ikke makter og at samvittigheten plager meg fordi jeg ikke klarer å yte det jeg vil på jobb? Misunner du meg også min slunkne lommebok som er en følge av lite jobb,og synes du jeg er heldig som ikke kan realisere drømmene mine pga av økonomien min?
Misunner du meg våkenetter og dårlig søvn fordi smertene herjer i kroppen? synes du jeg er heldig som aldri våkner frisk og uthvilt,på tross av at jeg har sovet lenge?
Misunner du meg situasjoner da hjernen ikke «fungerer» og ikke finner ord,og det jeg sier kommer hulter om bulter? Synes du jeg er heldig som får kjenne på ydmykelsen av å framstå som et surrehue?
Misunner du meg all tidbruk som går med til å lete etter ting jeg har forlagt, eller at jeg ikke husker hva jeg har gjort? synes du jeg er heldig som har konsentrasjons vansker,og går glipp av forklaringer og viktig informasjon,fordi hodet ikke klarer å holde fokus? Misunner du meg min klossethet,som kan forårsake irritasjon ,eller latter utbrudd der jeg befinner deg? Eller synes du de nærmeste rundt meg er heldige som har en mor,søster,kjæreste eller venn som er irritabel,hissig,utslitt og tom for energi og humør?

Ja visst er jeg heldig som har mennesker rundt meg som forstår!
Ja jeg er heldig,som greier å finne rom for meg sjøl til å hente litt overskudd til de og det jeg ønsker å bruke dagen til.
Ja visst er jeg også heldig, som setter pris på de små ting,som løfter meg opp,og gir meg hverdagslykke ❤
Ja jeg er heldig som har greid å bygge opp en trygghet til å stå opp for meg selv!

Jeg er heldig for at livet har gitt meg nok erfaringer,til å sette pris på det gode som er i det nå ❤

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s